Növényfenntartás
12. 000 Ft/hó-tól
Az árat az iroda mérete határozza meg
Árajánlatot kérek


kaspokinalat
iroda movenydekorted krnyezetvedelem

Hova, kinek (Melyik kategóriába tartozik?)

3 + 4 = ?

A GREEN OFFICERÓL

A Green Office Budapest egyik vezető növénydekorációs cége. 15 éve foglalkozunk épületek belső és külső használati tereinek zöldítésével. Ezalatt legalább 5 tucat belsőépítésszel, több száz megrendelővel és sok száz épületben dolgoztunk Budapesten, Magyarországon és külföldön egyaránt. Projektjeink között irodák és irodaházak mellett bevásárlóközpontokat, hoteleket és számtalan különleges intézményt találhatsz.

Küldetésünk, hogy az ember által használt tereket egészségesebbé, inspirálóbbá és élettel telivé varázsoljuk. A növényekre szó szerint, mint varázsszerekre tekintünk, amelyek hiánya sokszor nem annyira feltűnő, közelsége viszont fantasztikus hatással van ránk. Ezért célunk az, hogy minden irodában dolgozó vagy bármilyen zárt térben hosszabb ideig tartózkodó ember közelébe zöld környezetet teremtsünk – kiváló minőségben és elérhető áron.
Legtöbbször tehát belső zöldfelületek/installációk megtervezésével és fenntartásával, egyedi növénydekorációk és szezonális díszletek kihelyezésével foglalkozunk. Ide tartozik a beltéri növények fenntartása, beltéri növénydekoráció, növénybérlés és a szezonális, ünnepi dekorációk készítése. Vállaljuk már meglévő növényállományok felújítását, belső terek újratervezését a meglévő növények felhasználásával. Nemcsak növényekkel, hanem a hozzájuk tartozó edényekkel, kaspókkal és számtalan más belsőépítészeti kiegészítővel tesszük teljessé az épület belső harmóniáját.
Természetesen nem mindig maradunk a falakon belül: 15 év alatt számos gyönyörű és izgalmas teraszt, zöldtetőt, balkont terveztünk és építettünk. Sőt, aktív tagjai vagyunk a Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetségének és támogatunk olyan rendezvényeket, közösségi projekteket, mint például a Balkon Aranya vagy a Lecsós Kert.
Egyik legkülönlegesebb termékünk a zöldfal: ez a látványos környezetépítészeti megoldás kiemelkedő exkluzivitást, valódi egyediséget kölcsönöz a helyiségnek és az egész épületnek. A technológia alkalmas a külső homlokzatok borítására éppúgy, mint a belső falfelületek festőivé varázsolására.
Szolgáltatásainkat a piacon egyedülálló költséghatékonysággal nyújtjuk, nem csupán a belső zöldfelület koncepciójában, de finanszírozásban is számos alternatíva közül választhatnak partnereink.
Olvass bővebben szolgáltatásainkról és kérd ingyenes ajánlatunkat!

COM_CONTACT_IMAGE_DETAILS
Bregovics Klára
cégvezető
00 36 70 410 4457
COM_CONTACT_IMAGE_DETAILS
Kovács Adrienn
projekt asszisztens
00 36 20 573 7137
COM_CONTACT_IMAGE_DETAILS
Barabás Adrienn
projekt asszisztens
00 36 70 410 4537
COM_CONTACT_IMAGE_DETAILS
Mészáros Eszter
irodavezető
00 36 70 410 4516
COM_CONTACT_IMAGE_DETAILS
Dezsényi Péter
cégvezető
00 36 30 992 0700
COM_CONTACT_IMAGE_DETAILS
Dimitrievits Dóra
projekt asszisztens
00 36 30 683 1313

GREEN OFFICE |
BELTÉRI NÖVÉNYDEKORÁCIÓ | FENNTARTÁS

1089 Budapest, Villám utca 4. | 00 36 70 410 4457 | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

kreativkerteszet.lap.hu | disznoveny.lap.hu | zoldteto.lap.hu