Keressen minket!
vezetékesen: 06 1/ 382 0475
mobilon: 06 20/ 573 71 37
emailben: info@greenoffice.hu
További elérhetőségeink

A mai kor embere élete jelentős részét zárt irodában tölti. Szerencsére egyre többen ébrednek rá, hogy nem mindegy, ez a környezet mennyire egészséges, inspiráló és élettel teli.Csak gondolj arra, mennyivel jobban érzed magad, ha a fák közt sétálva a zöldben lehetsz! Miért ne csempészhetnél be egy szeletet ebből az érzésből egy zárt térbe is? A növények jelenléte hozzájárul, hogy egészségtudatosabbak legyünk, gondolkodásmódunk pozitívabb legyen. Vedd körül magad növényekkel és élvezd pozitív hatásait!

A zöld környezet jelenléte csökkenti a stresszt, kreatívabbá tesz, jelentősen emeli a levegő páratartalmát, megköti a port és a szennyező és mérgező anyagokat valamint csökkenti a zajszennyezést.

Küldetésünk, hogy egy zöldebb jövőt alkossunk, bel- és kültéren egyaránt. Számunkra fontos, hogy ezt az inspirációt ügyfeleinknek is tovább adjuk, és így együtt alakítsuk ki a megfelelő környezetet, legyen szó beltéri növénydekorációról, teraszokról, kültéri kertekről. Olyan szisztémát hozzunk létre, amelyben az emberek és a növények is jól érzik magukat egymás között.

Szívügyünk, hogy az ember által használt tereket egészségesebbé, inspirálóbbá és élettel telivé varázsoljuk. A növényekre szó szerint, mint varázsszerekre tekintünk, amelyek hiánya sokszor nem annyira feltűnő, közelsége viszont fantasztikus hatással van ránk. Ezért célunk az, hogy minden irodában dolgozó vagy bármilyen zárt térben hosszabb ideig tartózkodó ember közelébe zöld környezetet teremtsünk.

Tervezzük meg együtt azt a mutatós zöld irodát, amit megálmodtál!
Hogy utána csak hátradőlj és nézd ahogy mi megvalósítjuk!
Sőt! Szívesen segítünk a további növénygondozásban is!

Célunk az, hogy minden zárt térben hosszabb ideig tartózkodó ember közelébe zöld környezetet teremtsünk.

Szolgáltatásainkat igénybe veszik

 • Irodaházak
 • Iskolák
 • Irodák
 • Éttermek
 • Bankok
 • Szállodák
 • Bevásárlóközpontok
 • Rendezvényszervíz

Ajánljuk a szolgáltatásainkat, ha...

 • élhetőbb, barátságosabb teret szeretnél kialakítani,
 • javítanád környezeted hangulatát,
 • fontos számodra a zöld gondolkodás,
 • .csak gyönyörködni szeretnél növényeidben

Nem ajánljuk, ha....

 • már vannak csodaszép beltéri növényeid ☺

Segítségünkkel hamar megtalálod a Neked megfelelő konstrukciókat.
KATT IDE a szolgáltatásaink átböngészéséhez!

Nézd meg galériánkat vagy válogass a Partnereink kedvencei között inspirációért!

Kérdésed támadt?
Összeszedtünk pár ismétlődő kérdést, melyet itt megtalálsz, vagy hívd munkatársunkat a 0670/410 – 4537 telefonszámon.

A GREEN OFFICERÓL

A Green Office a Deep Forest Kft. beltéri növényekkel foglalkozó üzletága. 15 éve foglalkozunk épületek belső és külső használati tereinek zöldítésével. Ezalatt legalább 5 tucat belsőépítésszel, több száz megrendelővel és sok száz épületben dolgoztunk Budapesten, Magyarországon és külföldön egyaránt. Projektjeink között irodák és irodaházak mellett bevásárlóközpontokat, hoteleket és számtalan különleges intézményt találhatsz.

Küldetésünk, hogy az ember által használt tereket egészségesebbé, inspirálóbbá és élettel telivé varázsoljuk. A növényekre szó szerint, mint varázsszerekre tekintünk, amelyek hiánya sokszor nem annyira feltűnő, közelsége viszont fantasztikus hatással van ránk. Ezért célunk az, hogy minden irodában dolgozó vagy bármilyen zárt térben hosszabb ideig tartózkodó ember közelébe zöld környezetet teremtsünk – kiváló minőségben és elérhető áron.
Legtöbbször tehát belső zöldfelületek/installációk megtervezésével és fenntartásával, egyedi növénydekorációk és szezonális díszletek kihelyezésével foglalkozunk. Ide tartozik a beltéri növények fenntartása, beltéri növénydekoráció, növénybérlés és a szezonális, ünnepi dekorációk készítése. Vállaljuk már meglévő növényállományok felújítását, belső terek újratervezését a meglévő növények felhasználásával. Nemcsak növényekkel, hanem a hozzájuk tartozó edényekkel, kaspókkal és számtalan más belsőépítészeti kiegészítővel tesszük teljessé az épület belső harmóniáját.
Természetesen nem mindig maradunk a falakon belül: 15 év alatt számos gyönyörű és izgalmas teraszt, zöldtetőt, balkont terveztünk és építettünk. Sőt, aktív tagjai vagyunk a Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetségének és támogatunk olyan rendezvényeket, közösségi projekteket, mint például a Balkon Aranya vagy a Lecsós Kert.
Egyik legkülönlegesebb termékünk a zöldfal: ez a látványos környezetépítészeti megoldás kiemelkedő exkluzivitást, valódi egyediséget kölcsönöz a helyiségnek és az egész épületnek. A technológia alkalmas a külső homlokzatok borítására éppúgy, mint a belső falfelületek festőivé varázsolására.
Szolgáltatásainkat a piacon egyedülálló költséghatékonysággal nyújtjuk, nem csupán a belső zöldfelület koncepciójában, de finanszírozásban is számos alternatíva közül választhatnak partnereink.
Olvass bővebben szolgáltatásainkról és kérd ingyenes ajánlatunkat!